Skip links
VILLA BOLIGSTYLING

Tjenester

Her har vi samlet et utvalg av våre tjenester.

Boligstyling
Interiørveiledning
Hyttestyling
Fargerådgivning &
malertjenester
Eventer &
Dekorasjoner
Digital boligstyling

Tjenester – Boligstyling

VILLA BOLIGSTYLING

BOLIGSTYLING

Fullstyling

Ved fullstyling styles den tomme boligen med alt av møbler og interiør. Stylingen gjør at boligen får et positivt førsteinntrykk om er helt avgjørende for videre interesse og budrunder.
Flere interessenter maksimerer prisen.
Vi tilpasser alltid stylingen etter de ulike boligetypene, beliggenhet og kjøpegruppen.

Pris fra kr. 11 990,-

Prisen inkluderer leie av møbler og interiør i inntil 6 uker. Leie utover 6 uker faktureres med 20 % av kontraktbeløpet per påbegynte uke.

Delstyling

Delstyling er et tilbud til deg som har møblene fra før og som kun trenger at vi supplerer med det lille ekstra som tekstiler, planter og øvrig dekor.
Vi tilpasser alltid stylingen etter stil og farge på møbler som er i rommet fra før. Målet med boligstyling er å gjøre boligen mer salgbar og skape delikatbilder til boligannonsen.

Pris fra *kr. 9990,-

*Ved delstyling gjelder alltid egne priser. Noen boliger mangler kun planter og det lille ekstra mens andre mangler stort sett alt. Prisen øker etter antall rom og størrelse på bolig, men også etter hvor mye du har fra før og hva som mangler.

Ønsker du å bestille boligstyling?

Ta kontakt

Tjenester – Interiørveiledning

VILLA BOLIGSTYLING

INTERIØRVEILEDNING

Interiørveiledning ved salg:

Når du bestiller interiørveiledning ved salg kommer en profesjonell interiørstylist hjem til deg på befaring og går gjennom boligen din rom for rom.
Etter befaringen vil du motta en rapport på mail om tiltak du bør gjøre før fotografering. Det gjelder å gjøre de riktige grepene før fotografen kommer, slik at fotograf har et best mulig utgangspunkt for å lykkes med å skape en bildeserie som fanger boligdrømmen til flest mulig. Det er ingen hemmelighet at presentasjon og pris henger nøye sammen.

Pris fra 2500,-

Interiørveiledning for å bo:

Planer om å bygge nytt hus, pusse opp, eller fornye din enebolig, leilighet, hytte eller kontor? Våre dyktige interiørkonsultent / designere kan hjelpe deg. Her kan vi enten komme til deg eller du kan booke en time for så å komme til vårt showroom.

Pris fra 2500,-

Ønsker du å bestille interiørveiledning?

Ta kontakt

Tjenester – Digital Boligstyling

VILLA BOLIGSTYLING

DIGITAL BOLIGSTYLING

Digital boligstyling brukes til å fremstille planlagt eller eksisterende boliger som er under oppføring, og gi et inntrykk av hvordan det ferdige prosjektet til se ut.

Villa Boligstyling AS ønsker å vise boligen fra sin beste side. Vi jobber ut ifra arkitekttegninger, skisser og kombinerer 3D med fotografi. Møbler, kameravinkler, lysforhold, romfølelse og herlig fargeharmoni er faktorer vi har et enormt fokus på, for å skape levende og innbydende bilder.

Ønsker du mer informasjon?

Klikk her

Tjenester – Hyttestylinger

VILLA BOLIGSTYLING

HYTTESTYLINGER

Vi bistår både meglere og hytte eiere med alt fra innkjøp av totale hyttepakker til mindre innredningsoppdrag.

I samarbeid med C.Boutique  kan vi fornye hytten din med unike møbler og interiør i høy kvalitet.

Ønsker du å bestille hyttestyling?

Ta kontakt

Tjenester – Fargerådgivning

Boligstyling Oslo og Akershus - Villa Boligstyling
VILLA BOLIGSTYLING

FARGERÅDGIVNING &
MALETJENESTER

Fargerådgivning

Våre stylister har lang erfaring når det kommer til fargerådgivning. Vi har 2 forskjellige tjenester:

  1. Fargerådgivning ved salg av boligen.
  2. Fargerådgivning for å bo i boligen.

Pris fra 2500,-

Her kan du enten sende oss bilder på mail eller vi kan komme hjem til deg.

Maletjenester

Vi har ansatt vår egen maler i VILLA Boligstyling.

Sammen med våre boligstylister kan maler komme på befaring og vi finner sammen frem til  det beste alternativet for din bolig.

Vi utfører alle typer maleoppdrag-ta kontakt for en uforpliktende  befaring og pristilbud.

Ønsker du å bestille fagrådgivning eller malertjenester?

Ta kontakt

Tjenester – Eventer og dekorasjoner

VILLA BOLIGSTYLING

EVENTER & FESTDEKORASJONER

Har du en konfirmant til høsten, går med gifteplaner eller fyller rundt år? La oss hjelpe deg med din store dag. VILLA Boligstyling kan skape et lokale som gjenspeiler personlighet og viser gjestene hvem man er.

 

Vi tar på oss oppdrag med alt fra dekorering av små intime lokaler til større arrangementer.

Borddekking

Borddekking

Dersom man har et spesielt tema for selskapet er det fint om dette gjenspeiler seg i borddekkingen. Ønsker man et bestemt fargetema eller en stilren, hvit base? I tillegg kan vi smykke bordet med ting dere liker. Blomster, konfetti, bordkort, pyntegjenstander og lysestaker. Vi kan dekorere bordet både i bredden og i høyden. På den måten blir bordet mer levende.

HENGENDE DEKORASJONER

Å smykke lokalet er en trend som nesten er blitt et ”must” i dag for å oppnå den rette følelsen. Noe som stadig blir mer populært er vimpler,ballonger, hengende pom poms og annet som passer til den stilen man er ute etter.

Hva med å heng opp morsomme fotografier, skap en photo-wall der gjestene kan ta klassiske Instagram-bilder eller hvorfor ikke skape en hel blomstervegg? Det er bare fantasien som setter grenser!

TRYKKSAKER

Vi kan lage personlige trykksaker med ett tema/monogram eller en stil som går igjennom på innbydelsene, bordkortene, menykort og takkekort.Vi tenker gjennom detaljene, det er dem som skaper helheten.

VIP /LOUNGE OMRÅDET

STIL ETTER SESONG

Blomster og grønt er for de fleste en viktig ingrediens for en vellykket fest. La sesongens blomster sette sitt preg på selskapet. Dette faller seg ofte naturlig og vi ser flere peoner på vårens borddekkinger og flere innslag av granbar og levende lys i vinterselskap.

VIP /LOUNGE OMRÅDET

Ønsker du eget VIP-område i lokalet? Vi kan tilfører flere møbler og sittegrupper ved behov.

VILLA Boligstyling styler alt fra baby shower, messestands til bursdagsselskap og bryllup. Pris fra kr 9990,-

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud